AcasăNewsIMAGINI inspaimantatoare: O caprioara a navalit in autobuz prin parbriz! (VIDEO)

IMAGINI inspaimantatoare: O caprioara a navalit in autobuz prin parbriz! (VIDEO)

Soferul unui autobuz a fost pur si simplu ingrozit si cu greu a reusit sa controleze volanul, dupa ce s-a trezit ca o caprioara se izbeste de parbriz si sare, pur si simplu, in mijlocul de transport in comun destinat, de obicei, oamenilor!

Imaginile sunt greu de privit. O caprioara a aparut din senins in fata unui autobuz care circula pe o sosea americana si, pana ca soferul sa apuce sa schiteze vreun gest, s-a izbit de parbrizul autovehicului. A spart geamul si a intrat in autobuz. Din fericire, bietul animal care a trecut printr-o experienta infioratoare a supravietuit ca prin minune. S-a speriat ingrozitor si a reusit cu greu sa se ridice pe picioare.

Cautand sa fuga, a ajuns catre spatele autobuzului, crezand ca acolo e in siguranta. Abia cand a inteles ca usa e in sensul celalalt, a reusit sa iasa pe usa si sa fuga din nou la fel de brusc precum a aparut, doar ea stie unde.

In tot acest timp, soferul a asistat ingrozit la ce se intampla in autobuzul pe care il conducea. A avut suficient sange rece si a reusit sa controleze volanul. Intr-un final, cand a putut opri autovehiculul in siguranta, a tras pe dreapta si a deschis usa, ca sa poata cobori caprioara.

[youtube]Sw-AgFJXVPM[/youtube]

573 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger