AcasăNewsImagini infioratoare: Un avion s-a prabusit in Spania sub privirile ingrozite a...

Imagini infioratoare: Un avion s-a prabusit in Spania sub privirile ingrozite a sute de persoane (VIDEO)

Cateva sute de spectatori care asistau la un show aviatic au privit inmarmuriti cum unul dintre aparatele de zbor care participau la demonstratie s-a lovit de pamant si s-a transformat intr-un bulgare imens de flacari. S-a intamplat duminica, in apropiere de Madrid.

Momentul dramatic i-a ingrozit pe cei care erau cu ochii pe cer si priveau spectacolul aviatic. Unul dintre avioanele care participau la show-ul aerian a pierdut brusc altitudine si s-a prabusit. Impactul a facut ca rezervorul sa explodeze si aparatul de zbor sa ia foc. Spectatorii au asistat socati la tragedie. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi sunt inspaimantatoare.

In zona in care s-a prabusit avionul au intervenit rapid echipajele de prim-ajutor si masini ale pompierilor. Din nefericire, pilotul a suferit arsuri foarte grave si, desi a fost transportat imediat la spital, nu a mai putut fi salvat. Alte doua persoane aflate in apropierea locului in care a cazut avionul au avut nevoie de ingrijiri madicale, potrivit presei internationale. Pana la aceasta ora nu se cunosc exact cauzele producerii tragediei. Pilotul aflat la mansa avea 35 de ani si multe ore de zbor la activ.

[youtube]47x42mlegFc[/youtube]

837 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger