AcasăNewsImagini infioratoare: O tornada a facut prapad in Statele Unite - zeci...

Imagini infioratoare: O tornada a facut prapad in Statele Unite – zeci de morti (VIDEO)

Natura s-a dezlantuit, lasand in urma imagini cumplite. Zeci de oameni au murit, multi dintre acestia copii, dupa ce o tornada a facut ravagii in statul american Oklahoma.

Zeci de cladiri s-au facut una cu pamantul, dupa ce vantul deosebit de puternic le-a daramat, prinzand sub maldarele de moloz mai multe persoane. Echipele de salvare cauta si la aceasta ora supravieuitori. Bilantul victimelor tornadei care a facut rapad, luni, in centrul statul american a ajuns la 51 de morti. Cel putin 20 dintre acestia sunt copii, potrivit CNN.  Trupurile a sapte micuti au fost gasite intr-o scoala lovita in plin de furtuna.

Tornada a distrus si cladirea unui spital. Autoritatile au luat rapid masuri pentru ca bolnavii sa fie transferati catre alte unitati medicale. In ultimele zile, mai multe tornade au afectat Statele Unite, insa cea de luni a fost una dintre cele mai puternice. Imaginile surprinse de martori in timpul furtunii sunt impresionante – masini distruse, copaci smulsi din radacini si case transformate in ruine.

[youtube]40fon8AEYII[/youtube]

[youtube]IbRr8sbaZv4[/youtube]

[youtube]Z2DGTYEYmxk[/youtube]

[youtube]_TEaYzpCL74[/youtube]

[youtube]PVPeUC8TaQQ[/youtube]

384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger