Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Imagini inedite: ninsoare de noiembrie, la Tokyo (VIDEO)

Imagini inedite: ninsoare de noiembrie, la Tokyo (VIDEO)

Autor:

Daca in capitala Romaniei nu e tocmai un lucru rar sa apara fulgi de nea in noiembrie – cum de altfel s-a si intamplat, in uruma cu mai bine de o saptamana – la Tokyo ninge foarte rar in ultima luna de toamna.

 

ninsoare 1 720x314 Imagini inedite: ninsoare de noiembrie, la Tokyo (VIDEO)Drept urmare, precipitatiile specifice iernii, care au cazut din plin, de la primele ore ale zilei de joi, deasupra capitalei japoneze au fost privite ca un episod cu adevarat desprins dintr-o poveste, avand in vedere ca un astfel de tablou nu mai fusese vazut in Tokyo, in luna lui Brumar, de aproape o jumatate de secol, mai exact de acum 54 de ani. Dar si ca ninsoarea abundenta a reusit sa acopere in alb, intr-un timp relativ scurt, acoperisurile cladirilor si masinile parcate in aer liber.

ninsoare 720x421 Imagini inedite: ninsoare de noiembrie, la Tokyo (VIDEO)Se vede, de altfel, ca arborii inca nu si-au pierdut frunzele, dar si ca japonezii surprinsi in imaginile postate pe Youtube n-au prea apucat sa-si adapteze garderoba la o zi de iarna veritabila.

foto: captura Youtube
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!