AcasăNewsImagini INEDITE cu Elodia Ghinescu! Cioaca vorbeste cu fosta sotie! (VIDEO)

Imagini INEDITE cu Elodia Ghinescu! Cioaca vorbeste cu fosta sotie! (VIDEO)

Cristian Cioaca, principalul suspect in cazul mortii avocatei Elodia Ghinescu, a adus o nou proba, foarte importanta, in apararea lui: o inregistrare video cu fosta sotie.

Avocata Maria Vasii, cea care a depus in instanta dialogul dintre clientul ei, Cioaca, si Elodia, a explicat: „Depunerea amprentei vocale in instanta trebuie legata de declaratia martorei Dinu Diana, care a afirmat atat in declaratia proprie, cat si intr-o discutie cu unul dintre martorii audiati astazi (marti, n.r.) ca spre sfarsitul lunii septembrie a fost sunata de o femeie de pe un numar necunoscut care i-a reprosat batjocoritor ca este interesata de relatii cu barbati casatoriti. Iar martorul audiat a declarat ca, intr-o discutie cu Diana Dinu (fosta Precup, n.r.), aceasta (fosta iubita a lui Cristian Cioaca, n.r.) i-a spus ca a recunoscut vocea Elodiei. Si atunci eu am depus astazi o inregistrare cu vocea Elodiei, insistand in audierea acestei martore care a spus ca este gravida si nu se poate prezenta. Eu am depus vocea Elodiei in instanta pentru a-i fi prezentata martorei, sa vedem daca o recunoaste. Martora cunostea vocea Elodiei pentru ca au fost impreuna in vacanta, in Venetia, timp de o saptamana”, spune Vasii.

Acestea sunt primele imagini video cu Elodia. Cioaca a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de omor calificat si profanare de morminte, fiind acuzat ca si-a ucis sotia, pe avocata Elodia Ghinescu, in august 2007.

Imagini: ring.ro

[youtube]q8_qLeL3SpA[/youtube]

author avatar
Alina Costache
2.296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger