AcasăNewsImagini incredibile: O masina a politiei urmareste un avion cu suspecti. Finalul...

Imagini incredibile: O masina a politiei urmareste un avion cu suspecti. Finalul bate orice film! (VIDEO)

O urmarire mai ceva ca intr-o productie de la Hollywood. Nu s-a intamplat in America, ci in Brazilia – iar politistii au demonstrat cat au fost de hotarati sa nu lase sa scape mai multi suspecti aflati intr-un avion in care se credea ca se aflau droguri.

Masina politiei a urmarit avionul de mici dimensiuni, in incercarea de a-l impiedica pe pilot sa decoleze. Scenele, filmate cu o camera aflata in autoturismul aparatorilor legii din Brazilia, arata cum autovehiculul goneste in paralel cu aparatul de zbor. La un moment dat se aud si focuri de arma. Se vede cum masina cu girofar sterge avionul, iar la un moemnt dat loveste aripa aeronavei, in clipa in care politistii au inteles ca doar astfel il pot opri pe pilot sa se inalte de la sol si sa plece cu avionul despre care aveau informatii ca ar fi transportat cocaina.

Intr-un final, dupa o actiune demna de un scenariu de film american, oamenii legii au reusit sa prinda cinci suspecti care se aflau in avion si care sperau sa fuga de lege. Cand au perchezitionat aparatul de zbor, politistii ar fi gasit si o cantitate insemnata de substante interzise.

[youtube]0mwJyCumwXo[/youtube]

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger