Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » IMAGINI de la repetitia generala pentru PARADA de 1 DECEMBRIE!

IMAGINI de la repetitia generala pentru PARADA de 1 DECEMBRIE!

Autor:

In cazul in care doreati sa vedeti cum anume arata pregatirile pentru traditionala defilare militara de 1 decembrie, aveti ocazia sa urmariti, in timp real, imagini de la repetitia finala pentru parada de Ziua Nationala.

 

repetitie parada 1 decembrie 720x406 IMAGINI de la repetitia generala pentru PARADA de 1 DECEMBRIE!Aceasta ultima repetitie, desfasurata pe bulevardul Kiseleff si in zona Arcului de Triumf, este in plina desfasurare la acest moment.

Pe langa vehicule militare si cadre ale Ministerului Apararii si Internelor, la repetitii participa si elicoptere militare, care survoleaza zona din apropierea Arcului de Triumf, constructie a carei restaurare s-a incheiat de curand, motiv pentru care traditionala parada se desfasoara din nou in preajma acestui punct de reper din Capitala.

De altfel, tocmai pentru a se putea desfasura aceasta repetitie generala in conditii optime, s-a decis restrictionarea circulatiei autovehiculelor in perimetrul in care au loc aceste repetitii si in care au fost aduse atat cadre militare, cat si vehicule de mare tonaj. DETALII AICI.

Iata imagini surprinse dminica dimineata, si facute publice de Ministerul Apararii:

sursa video: Facebook/MApN    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!