AcasăNewsImagini de la locul tragediei aviatice de la CLUJ, in urma careia...

Imagini de la locul tragediei aviatice de la CLUJ, in urma careia pilotul ADRIAN IOVAN a murit! (VIDEO)

Tragedia aviatica de la Cluj a rapit vietile a doua persoane. Din informatiile oferite de catre oficialitatile ajunse la fata locului, pilotul aeronavei, Adrian Iovan, a decedat.

(foto: b1.ro)

Avionul usor, care transporta un echipaj de medici care ar fi urmat sa ajunga de la Bucuresti la Oradea, pentru a preleva mai multe organe ce ar fi trebuit sa fi ajuns la persoane suferinde, a aterizat fortat, intr-o zona montana, impadurita, din Cluj. Aparatul de zbor, grav avariat, a fost localizat cu mare greutate, dupa mai multe ore de cautari. Odata ajunse in zona respectiva, echipele de salvatori au transportat vicitmele la spital.

 

Din nefericire, pilotul Adrian Iovan a decedat. De asemenea, salvamontistii au anuntat ca si o a doua perosna a murit, in urma accidentului aviatic din Cluj. Ceilalti cinci raniti au leziuni si urmeaza sa primeasca tratament.

Primele imagini de la locul incidentului aviatic in urma caruia pilotul Adrian Iovan a murit, difuzate de Antena 3, arata mai multe echipe de medici si asistenti medicali, care au ajuns pentru a prelua victimele si a le duce in grija medicilor. Cauzele accidentului aviatic nu sunt cunoscute deocamdata, dar, se pare, ar fi vorba de conditiile meteo nefavorabile.

Citeste si:

author avatar
Cristina Stefan
3.929 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger