AcasăNewsImagini de la bordul unui avion cuprins de flacari si fum, inainte...

Imagini de la bordul unui avion cuprins de flacari si fum, inainte de decolare (VIDEO)

Desi se pregatea sa decoleze spre Miami, un aparat de zbor cu 170 de suflete la bord s-a oprit pe pista, dupa ce a fost cuprins de foc si fum.

Imaginile suprinse de un pasager, chiar in timp ce cobora din aeronava cuprinsa de incendiu, suprind cel mai bine spaima traita de pasagerii aflati la bordul avionului care ar fi trebuit sa plece seara trecuta tarziu, conform orei Romaniei, de pe una eroport din Chicago. Imaginile, postate pe Youtube, sunt unele cu puternic impact emotional!

[youtube]M9FqVYmcfgQ[/youtube]

Aparatul de zbor tip Boeing 767, apartinand American Airlines, avea la bord in jur de 160 de pasageri. Cu totii au reusit sa coboare la timp, folosind toboganele de urgenta. In afara de o sperietura puternica, in jur de 20 de oameni aflati la bord s-au ales cu leziuni, dar nu grave. Nici cei 9 membri ai echipajului- pilotii si personalul de cabina – nu au fost raniti. la fata locului au ajuns atat pompierii, cat si echipaje medicale.

Desi intr-o prima faza s-a vehiculat ca aparatul de zbor ar fi avut o problema la una dintre roti, din directia companiei aeriene s-a anuntat ca incidentul a ar fi survenit unei hibe de natura mecanica, aparuta la motor. O ancheta urmeaza sa lamureasca exact conditiile in care s-a produs acest incendiu.

[youtube]_ElI8yq8ooY[/youtube]

foto: captura video Youtube

author avatar
Cristina Stefan
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger