AcasăNewsImagini de groaza in China: Natura s-a dezlantuit si a facut victime!...

Imagini de groaza in China: Natura s-a dezlantuit si a facut victime! (VIDEO)

Autoritatile din chinezii sunt in stare de alerta, iar sute de mii de oameni s-au vazut nevoiti sa-si paraseasca locuintele si sa lase in urma agoniseala de-o viata, pentru a cauta adapost din calea furiei naturii.

Taifunul Fitow, care a lovit zona de coasta a Chinei in prima zi a acestei saptamani, a curmat vietile a cel putin cinci persoane. Alte cateva sunt date disparute, in conditiile in care natura s-a dezlantuit, provocand panica in randul oamenilor. Vantul deosebit de puternic, de peste 150 de km/h a facut ca valurile sa atinga inaltimi impresionante.

Imaginile surprinse in urma cu doar cateva ore in China sunt cu adevarat datatoare de fiori. Rafalele, dar si apa au facut pagube imense – au distrus foarte multe locuinte, in special in zonele rurale, si au inundat drumuri si gospodarii.

Pentru a preveni pierderile de vieti omenesti, autoritatile locale au evacuat masiv populatia aflata in regiunile cuprinse in avertizarile meteorologilor, astfel ca sute de mii de oameni s-au vazut nevoiti sa caute adapost in zone ferite de pericolul adus de Taifunul Fitow.

[youtube]dXQigETZWxM[/youtube]

[youtube]waZ0AC0EIkk[/youtube]

Sursa foto: Youtube

author avatar
Cristina Stefan
607 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger