Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iliescu, sponsor al mineriadelor cu banii PCR

Iliescu, sponsor al mineriadelor cu banii PCR

Autor:

Banii tineretului comunist al patriei au fost folositi de „oamenii lui Iliescu (primul revolutionar al tarii – n.r.)”, acuza Doru Maries.

 

Doru Maries 297x300 Iliescu, sponsor al mineriadelor cu banii PCR

Doru Maries vrea sa afle ce s-a ales de banii comunistilor si utecistilor

Lider al Asociatiei 21 Decembrie, Maries cere Parchetului anchetarea modului in care au fost folositi banii existenti, in decembrie 1989, in conturile celor trei organizatii: PCR, UTC si Soimii Patriei. In opinia lui, este vorba despre sapte miliarde de dolari (4 in contul PCR, 2 in cel al UTC si unul in contul pionierilor si soimilor), bani despre care afirma ca “oamenii lui Iliescu” i-au “delapidat”, folosindu-i pentru finantarea mineriadelor si a campaniilor electorale.

Maries sustine si ca Nicolae Mavrodin (revolutionarul constantean care a provocat scandalul de la Ziua Marinei) a folosit “in interes personal” bani din conturile CC al UTC, plus un imobil preluat din patrimoniul utecistilor de altadata.


2 comentarii to Iliescu, sponsor al mineriadelor cu banii PCR

  1. ZOZO

    Printre moltele mele nelamuriri in legatura cu revolutia cu toate ca am fost in mijlocul evenimentelor este si acela ca nu stiu precis care era pozitia politica si profesionala a acestui domn Maries?
    Cu ce se ocupa acum ,are o meserie profeseaza ceva sau traieste din indemnizatia de revolutionar?

  2. titi

    mosneagul asta bolsevic trebuia bagat de mult la puscarie. Tot raul din Tara asta, de la nenorocitul asta ni se trage.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!