AcasăNewsIliescu, de onomastica: Am auzit ca de la Cotroceni o sa-mi trimita...

Iliescu, de onomastica: Am auzit ca de la Cotroceni o sa-mi trimita un pachet de flori

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat luni, in prima sedinta din acest an a conducerii partidului, ca a primit foarte multe telefoane cu felicitari de Sfantul Ion si ca asteapta un pachet de flori de la Cotroceni.

Iliescu le-a spus jurnalistilor prezenti la sedinta ca isi doreste in primul rand sanatate, in noul an. „Pentru acest an imi doresc sanatate inainte de toate. E un an nu simplu, dar in acelasi timp promitator. A fost un an tulbure anul trecut. Sunt premise ca sa se desfasoare o munca mai ordonata la nivelul tuturor structurilor statale. Este ceea ce-mi doresc”, a spus presedintele de onoare al PSD

Social democratul a parut nerabdator sa se termine prima sedinta a Biroului Permanent National (BPN): „E prima intalnire a BPN, de aceea am venit, ca e primul BPN la inceput de an si ne sfatuim in legatura cu inceputul de an. Sper sa nu dureze mult. O sa stau acasa dupa sedinta”.

Politicianul a glumit spunand ca a primit atat de multe telefoane de la prietenii care l-au sunat de ziua onomastica, incat a fost telefonist de la primele ore ale zilei. „Am facut de serviciu la telefon toata dimineata. Acum am lasat telefonul acasa, sotia continua aceeasi operatiune. Sunt multe mesaje de la prieteni, cunoscuti, prieteni mai vechi, mai noi”, a afirmat presedintele de onoare al PSD.

In ceea ce priveste ziua de astazi, Ion Iliescu s-a aratat optimist, si a afirmat ca mai asteapta nu doar apeluri si mesaje cu felicitari ci si flori: „Am auzit ca de la Cotroceni au spus ca o sa-mi trimita un pachet de flori”.

Fostul presedinte isi va petrece ziua onomastica in Capitala, acasa, alaturi de sotia sa, Nina, asa cum a facut si anul trecut, dar si in urma cu doi ani.

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din Ministerul Afacerilor Interne, aproximativ doua milioane de romani, mai exact 1.957.468 de persoane, dintre care 1.429.887 de barbati si 527.581 de femei, isi sarbatoresc onomastica luni, de Sfantul Ioan Botezatorul.

author avatar
Alina Costache
364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger