AcasăNewsIlie Balaci va fi adus pentru ultima oara la Stadionul Ion Oblemenco

Ilie Balaci va fi adus pentru ultima oara la Stadionul Ion Oblemenco

Sunt zile deosebit de grele pentru familia, apropiatii si cunoscutii lui Ilie Balaci, dar si pentru suporterii „sportului rege”, indeosebi pentru cei care au iubit Craiova Maxima, echipa din perioada in care juca acolo Ilie Balaci, omul de sport care a parasi aceasta lume in cursul zilei trecute.

Sicriul in care odihneste fostul jucator si antrenor, considerat unul dintre cei mai valorosi fotbalisti ai Romaniei, a fost depus luni in jurul pranzului la Biserica Sfantul Ilie din Craiova, oras in care a evoluat mare parte din cariera, pe care l-a iubit, care l-a cinstiti cu titlul de cetatean de onoare, si in care si-a gasit sfarsitul, pe 21 octombrie, la 62 de ani.

Peste doar cateva ore, mai precis la ora 17, cortegiul funerar urmeaza sa plece catre Stadionul Ion Oblemenco, acolo unde sicriul „Marelui blond” cum i se spunea lui Ilie Balaci va fi depus. Din cate a anuntat Primaria Craiovei, un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei urmeaza sa oficieze o slujba la stadion, incepand cu ora 18.

Marti dimineata, sicriul regretatului om de fotbal urmeaza sa fie depus pe terenul celebrului stadion, astfel incat cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu sa poata veni cu o floare si o lumanare. Ilie Balaci urmeaza sa fie inmormantat marti dupa-amiaza, la Cimitirul Sineasca.

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger