AcasăNewsIlegal in Romania, pentru luna de miere

Ilegal in Romania, pentru luna de miere

In plin sezon al calatoriilor, doi tineri de cetatenie straina au fost depistati in apropierea granitei, incercand sa intre ilegal in Romania, pe jos, din Bulgaria.

Vigilentii politisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au fost cei care i-au descoperit, sambata dupa-amiaza, pe raza localitatii constantene Coroana. Primele verificari au scos la iveala faptul ca fata in varsta de 21 de ani si barbatul care o insotea, in varsta de 30 de ani, sunt din Liban. Explicatia tinerilor a fost una destul de greu de anticipat: erau in luna de miere si aveau de gand sa ajunga in Constanta.

Planul lor nu s-a mai concretizat, insa. „In cauza, politistii de frontiera, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Mangalia, efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat”, precizeaza reprezentantii Politiei de Frontiera Romane, intr-un comunicat, din care aflam ca tinerii au fost predati deja autoritatilor bulgare, in vederea continuarii cercetarilor si a aplicarii masuririlor legale ce se impun in acest caz.

 

author avatar
Andrei Coman
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger