Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ileana Ciuculete, condusa pe ultimul drum. Cantareata, inmormantata la Straulesti

Ileana Ciuculete, condusa pe ultimul drum. Cantareata, inmormantata la Straulesti

Autor:

A fost ultima zi a Ilenei Ciuculete pe pamant. Cunoscuta solista de muzica populara, apreciata pentru muzica, dar si pentru optimismul sau, a fost condusa pe ultimul drum.

 

inmormantare Ileana Ciuculete, condusa pe ultimul drum. Cantareata, inmormantata la StraulestiPlansa de mama, o doamna de o varsta respectabila si foarte afectata de pierderea fiicei, de cei doi copii – Mugurel si Cristi, de sot, dar si de colegii de breasla, Ileana Ciuculete a fost petrecuta, sambata dupa-amiaza, pe calea fara de intoarcere.

Dupa slujba tinuta de soborul de preoti, in biserica din cartierul bucurestean Chitila, unde a fost depus sicriul regretatei soliste, cortegiul a pornit – in aplauzele multimii si plin cu petale de trandafiri -catre Cimitirul Straulesti, unde Ileana Ciuculete a fost asezata la locul de veci.

Cantareata a fost petrecuta pe ultimul drum de sute de oameni simpli – care au venit atat la biserica, cat si la cimitir, dar si de mai multi colegi artisti, printre ei Elena Merisoreanu, Maria Carneci, Maria Dragomiroiu, Cornelia Catanga, dar si Gheorghe Turda.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!