Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » IJ, control la parchete. Se verifica masurile luate in dosarele mai vechi de 5 ani

IJ, control la parchete. Se verifica masurile luate in dosarele mai vechi de 5 ani

Autor:

De miercuri incepand, Inspectia Judiciara au inceput verificari ce vizeaza “masurile luate de procurori si conducerile parchetelor din cadrul Ministerului Public in vederea solutionarii dosarelor cu autori cunoscuti mai vechi de 5 ani de la data sesizarii”.

 

inspectie 667x500 IJ, control la parchete. Se verifica masurile luate in dosarele mai vechi de 5 aniControlul tematic are trei obiective – “activitatea de urmarire penala si de supraveghere a cercetarilor penale efectuate de organele politiei judiciare”, “activitatea de indrumare si control a procurorilor cu functii de conducere privind dosarele penale cu autori cunoscuti, mai vechi de 5 ani de la data sesizarii” si, respectiv, “situatia resurselor umane ale parchetelor, schema de personal si gradul de ocupare a posturilor” –  si urmeaza sa se incheie pe 8 iunie, din cate au anuntat reprezentantii Inspectiei Judiciare, in cursul zilei de joi.

Ca si in cazul altor controale facute de IJ, si cel in curs se va incheia cu un raport, care va ajunge la Consiliul Superior al Magistraturii. In situatia de fata, acest lucru se va intampla pana pe 13 iulie.

sursa foto: Facebook/Inspectia Judiciara    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!