AcasăNewsIi datoreaza viata unui politist, care a salvat-o din casa inghitita de...

Ii datoreaza viata unui politist, care a salvat-o din casa inghitita de flacari!

O femeie din Rodna are toate motivele sa ii fie recunoscatoare unui politist, care s-a dovedit un adevarat inger pazitor pentru ea, intr-un moment foarte dificil.

Batrana ii datoreaza, practic, viata unui om al legii suficient de curajos incat sa treaca prin foc pentru a ajunge sa o salveze. Zilele trecute, casa in care locuia femeia – si din care acum au ramas doar peretii innegriti de fum- a fost cuprinsa de foc, iar printre responsabilii ajunsi la fata locului, dupa ce a fost data alama la 112, a fost Silviu Leontin Marte.

O data ce a inteles ca in casa cuprinsa de incendiu se afla o persoana, agentul sef principal de politie din Singeorz-Bai a trecut prin foc, la propriu, pentru a o salva pe femeia in varsta de 83 de ani. Gratie tariei sale de caracter si a vitezei cu care a intervenit in ajutorul ei, batrana a supravietuit experientei terifiante, ajungand apoi pe mana medicilor, la momentul de fata fiind in stare stabila, din cate au anuntat, marti, reprezentantii IPJ Bistrita Nasaud, colegii politistului erou.

author avatar
Cristina Stefan
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger