AcasăNewsIi cer lui Iohannis referendum pe Justitie

Ii cer lui Iohannis referendum pe Justitie

Pe fondul citarii Laurei Codruta Kovesi la Parchetului General, Dan Barna a anuntat ca USR si Alianta USR-PLUS (partidul lui Dacian Ciolos-n.n) ii cer presedintelui Iohannis sa declanseze referendumul pe Justitie.

„Este cel mai bun moment pentru societatea din Romania sa avem aceasta dezbatere. Si intrebarea (pentru referendum-n.n) este una foarte simpla: ‘Sunteti de acord ca persoanele condamnate penal sa nu mai poata candida la functii alese in Romania?’ (…) Romania nu mai poate astepta si nu mai poate continua cu acest tip de guvernare”, considera Dan Barna.

Reactia vine dupa ce Laura Codruta Kovesi a anuntat ca a fost citata, vineri, la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie, in calitate de suspect. Si ca este vorba despre un dosar in care acuzatiile sunt de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa.

140 afisari

1 COMENTARIU

  1. Barna asta,din ochiul Mtalakului,nu crede o iota din afirmatiile sale.Daca l-ati urmarit,a recitat o poezie invatata pe de rost,ca ebba,fara sa aibe vreo tresarie,grimasa sau alt semn pe fata,pai atunci cand crezi in ce afirmi iti intri in rol,de actor experimentat,faci afirmatii din tot sufletul,credinta si siguranta in ce afirmi,parca era un robot,dintr-un film sf,ce recita un discurs introdus de un it-ist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger