AcasăNewsIgas: Nu exclud posibilitatea unei scindari a PNL pe fondul tensiunilor din...

Igas: Nu exclud posibilitatea unei scindari a PNL pe fondul tensiunilor din formatiune

Traian Igas

Liderul PDL Traian Igas declara ca nu exclude posibilitatea unei scindari a PNL in viitorul apropiat pe fondul tensiunilor aparute in formatiune, el precizand ca liderii autentici de dreapta se vor putea regasi in structura guvernamentala ce se va crea ulterior alegerilor parlamentare.

Traian Igas

Igas sustine, intr-un comunicat, ca nu exclude posibilitatea unei scindari a Partidului National Liberal in viitorul apropiat pe fondul tensiunilor aparute in urma debarcarii de catre Crin Antonescu a trei lideri importanti de la nivelul organizatiei de Bucuresti a PNL. „PNL este posibil sa se divizeze in perioada urmatoare, iar liderii autentici de dreapta se vor putea regasi in structura guvernamentala ce se va crea ulterior alegerilor parlamentare”, declara Igas.

De asemenea, acesta sustine ca era normal ca astfel de tensiuni sa apara intr-o constructie de felul Aliantei Socialiste. „Alianta Socialista a fost de la bun inceput o constructie cat se poate de nefiresca, iar acest lucru este vizibil acum cand tensiunile din interiorul ei se rezolva prin demiteri, pentru ca sanctiunile aplicate celor trei lideri de sectoare sunt efectele negocierilor esuate in ceea ce priveste candidaturile pentru primariile de sectoare”, este de parere senatorul Traian Igas.

Fostul ministru catalogheaza aceasta miscare a presedintelui PNL ca fiind o dovada de neincredere in propria echipa. „La nici o zi dupa demostratia de forta de care au vrut sa dea dovada liderii USL prin cele trei congrese, Crin Antonescu aduce dovada neincrederii in propria echipa prin demiterea unor lideri din conducerea propriului partid. Antonescu este cel care a parafat alianta cu PSD, iar acum tot el este cel care ii sanctioneaza pe cei din esalonul inferior pentru esecul negocierilor cu partenerii de alianta”, subliniaza Traian Igas.

Andrei Chiliman a fost inlocuit cu Eugen Nicolaescu la sefia PNL Bucuresti, precizand si ca Mariana Campeanu a devenit vicepresedinte al filialei.

author avatar
National
121 afisari

3 COMENTARII

  1. upssss
    acest domn care nu pea stie sa vorbeasca a ajuns sa si dea cu parerea despre alte partide
    de unde o fi invatat ca la bacalaureat nu se preda si politichie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger