AcasăNewsIgas a invins! Politistii nu mai vor sa fie sefi de post...

Igas a invins! Politistii nu mai vor sa fie sefi de post la tara

„Igasizarea” Ministerului de Interne s-a soldat, in urma  cu peste un an, cu desfiintarea posturilor de politie rurala. In locul acestora au aparut sectiile rurale, care cuprindeau in zona de actiune mai multe localitati.

Posturile de Politie nu au nici conditii, nici sefi

Iata insa ca greseala a fost indreptata si, recent, ministrul Mircea Dusa a decis reinfiintarea tuturor posturilor „rase” de predecesorul sau.

Traian Igas

Numai ca, surpriza, in urma concursului organizat zilele trecute de IGPR, multe dintre functiile disponibile nu au fost ocupate.

Mircea Dusa

Sursele noastre sustin ca proportia posturilor pentru care nu s-au gasit sefi este una extrem de ingrijoratoare, de aproape 25 la suta! In unele situatii, ce-i drept, s-au prezentat candidati, dar acestia nu au ajuns sefi de post pentru ca au picat testul psihologic. „Performanta” greu de atins la conditiile in care se sustin aceste examene in Ministerul de Interne in ziua de astazi. Insa, in majoritatea cazurilor, nici macar un singur politist nu s-a prezentat la concurs, ca sa fie sef! Iar principala explicatie este, pe langa salariile mizere, situatia precara a posturilor de politie, care ar trebui sa tina loc si de locuinte pentru familiile angajatilor MAI.

author avatar
Toni Matei
695 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger