Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iesire “cu cantec” in club. Explicatiile lui Mihai Stoica pentru incident

Iesire “cu cantec” in club. Explicatiile lui Mihai Stoica pentru incident

Autor:

O iesire in oras, impreuna cu fiica si cu iubitul tinerei, a luat, la un moment dat o alta turnura. O recunoaste chiar directorul sportiv al FCSB in reactia prin care isi spune, practic, propria varianta asupra celor intamplate la clubul din Capitala.

 

mm 350x236 Iesire cu cantec in club. Explicatiile lui Mihai Stoica pentru incidentConcret, Mihai Stoica sustine ca a intervenit intr-un incident pentru a-i lua partea iubitului Teodorei, fiica sa. Admite ca la un moment dat a ridicat vocea, darare o explicatie si pentru acest aspect.

“Am iesit a 2 a oara in club in ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pt Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase intr-un incident. In interiorul clubului, am aplanat conflictul, afara mi-am iesit din minti si am exagerat, urland, in momentul in care cineva l-a bruscat pe Dan, desi parea ca se linistise. Nu-l cautionez, a gresit, nu e prima oara, dar sper sa fie ultima. Am facut ce ar face orice barbat pt familia sa, pt ca el, alaturi de copilul meu pe care-l iubesc neconditionat, este familia mea. P.S. Azi dimineata am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-invinetit”, sustine Stoica, cu intentia de a demonta, practic, zvonurile aparute pe acest subiect. Explicatiile oficialului FCSB, formatia finantata de afaceristul George Becali, sunt insotite si de o fotografie, din care sa rezulte ca fata sa nu are nicio urma de la vreo altercatie, cum s-a speculat intr-un articol din presa sportiva.

sursa foto: captura Facebook/Mihai Stoica
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!