AcasăNewsIes la iveala mizeriile lui Basescu

Ies la iveala mizeriile lui Basescu

Oricum ar fi trase, itele scandalului AEP duc la Traian Basescu

Bomba retinerii sefei Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, risca sa explodeze direct in curtea lui Traian Basescu.

Oricum ar fi trase, itele scandalului AEP duc la Traian Basescu

Ridicata ieri de DNA, Ana Maria Patru a fost acuzata de trei infractiuni de trafic de influenta si doua infractiuni de spalarea banilor si retinuta dupa cateva ore. Imediat, avocatul a anuntat ca Patru demisioneaza din functie – fapt care baga AEP intr-un mare impas cu mai putin de o luna inainte de alegeri. Motivul: presedintele AEP face obligatoriu parte din componenta Biroului Electoral Central, institutia abilitata sa ia toate deciziile cruciale pentru desfasurarea alegerilor. In timp ce juristii AEP analizeaza situatia, restul conducerii ia in calcul numirea in regim de urgenta a unui nou presedinte, varianta care ii va obliga pe parlamentarii sa lase balta campania electorala si sa revina la munca. In timp ce AEP da din colt in colt, nici Traian Basescu nu ar trebui sa se simta prea bine, apreciaza analistul Bogdan Chireac. Care crede ca implicatiile dosarului in care este anchetata Ana Maria Patru ar putea fi punerea sub semnul intrebarii a rezultatelor alegerilor prezidentiale din 2009 (cand Basescu a obtinut al doilea mandat) si a referendumului de demitere din 2012 – care l-a ratat la mustata pe acelasi Basescu.

Caderea Anei Maria Patru baga AEP in ceata in prag de alegeri

”Daca se concretizeaza, dosarul de ieri ar putea pune sub semnul intrebarii alegerile din 2009 si probabil referendumul din 2012. Daca ar fi asa, poate ca lumea ar trebui sa se aplece cu atentie pe softurile acelea. Inseamna ca efectiv se poate influenta rezultatul alegerilor, de la AEP. Daca nu, e un dosar de coruptie, cinstit, curat, ca argintul strecurat, vorba aceea. In 2009, domnul Basescu a condus cele mai controversate alegeri din Europa de dupa al Doilea Razboi Mondial, desi Romania nu era in razboi. Tara era in criza, dar economica, in niciun caz nu era sociala, nu erau revolte pe strada si stiti foarte bine cum a fost rezultatul alegerilor. Un semn de intrebare s-a pus de atunci, cand PSD si Mircea Geoana au cerut renumararea voturilor si onorabila Curte Constitutionala care era un apendice al domnului presedinte Traian Basescu a decis sa renumere doar voturile anulate, ceea ce era absurd”, sustine Chireac.

Basescu, incercuit cu dosarele oamenilor lui

Chiar daca dosarul Anei Maria Patru este doar unul de ”coruptie curata” in care doamna este suspectata ca a favorizat, contra cost, anumite firme cu ocazia achizitionarii softurilor pentru AEP, Traian Basescu este regasit si in aceasta formula. Concret, sunt voci care sustin ca fostul presedinte este incercuit, cu bunastiinta, cu dosare ale oamenilor pe care i-a promovat si protejat cat timp a fost sef al statului. Scopul: taierea macaroanei fostului sef de stat prin scoaterea la lumina a mizeriilor ascunse sub presul mandatelor sale. Mizerii facute cu ajutorul unor ”pupeze politice” gen Ana Maria Patru, Roberta Anastase, Ana Maria Topoliceanu, Elena Udrea. Revenind in prezentul in care Traian Basescu candideaza pentru un loc de senator, cele mai radicale voci spun ca fostul presedinte isi joaca de fapt libertatea pe 11 decembrie. Respectiv ca, in cazul in care va rata Parlamentul, ar avea un loc rezervat in ”beciul domnesc”.

author avatar
Simona Badulescu
5.143 afisari

6 COMENTARII

  1. Mizeriile lui Basescu sunt prea multe ca sa incapa pe acesta pagina, dar inceputul e bun si odata cu spargerea ghetii pt. arestarea lui se vor declansa si celelelate mizerii. Grav , foarte grav va fi cind se va dovedi ca una au votat roamani si alta s-a prezentat de AEP in legatura cu alegerile din 2009 si celelalte, aceasta fapt este extrem de grava si ne va descalifica si ca tara in toata lumea. Una sa existe suspiciuni si alta sa ai datele concrete furate prin soft la alegeri in favorea lui Basescu. Vom fi de rasul lumi.

  2. Proiect B: uimitor pentru toti! Te asigur ca merita! E suficient sa te hotarasti! Atentie! Castiguri mari pe internet! Preferi sa mergi la job? Promovezi un subiect de film si castigi bani! Hollywood: magie si splendoare! Avem un scop ambitios: Hollywood! Proiect B: 100% puternic! Nu mai trebuie sa astepti! Detalii la adresa de email: podan99@gmail.com

  3. Nici cu mizeriile Nationalului nu mi-e rusine…Inainte de alegeri v-ati unit toti ” cinstitii ” ptriei si sa-l desfiintati. O tot faceti de 12 ani si matrozul v-a dovedit. Chireac e lingaul latrinei 3 asa ca nu ma mira case da de ceasul mortii sa-l ” dovedeasca.”. Nu mor caii cand vor cainii…

    • Iar tu esti lingaul nemernicilor,tradatori de tara,,,,,,Iohannis,Ciolos,Gorghiu,cu toti hotii din asa-zisul ,,pnl,,!!!!

  4. Proiect B: bani si stabilitate! Totul e sa incepi acum! Aici ai numai de castigat! Castigi bani cu cel mai socant subiect de film! Cine va fi urmatorul superstar? Succes imens la Hollywood! Promovam cel mai socant subiect de film! Castigi bani cu cel mai bun subiect de film! Proiect B: singurul cu adevarat profitabil! Sansa ta de a te apropia de Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email : sorin.lungu07@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger