Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » ICCJ suspenda executarea pedespei in cazul Alinei Bica, fosta sefa DIICOT

ICCJ suspenda executarea pedespei in cazul Alinei Bica, fosta sefa DIICOT

Autor:

Dupa ce seara trecuta au fost eliberati din inchisoare Dan Sova, Constantin Nita si Rudel Obreja, toti dupa ce au contestat completurile de cinci judecatori – decizia instantei fiind luata pana la solutionarea definitiva a contestatiei in anulare, joi dimineata s-a aflat ca Inalta Curte a decis suspendarea sentintei decise in vara.

 

bic 350x196 ICCJ suspenda executarea pedespei in cazul Alinei Bica, fosta sefa DIICOTInstanta Suprema a admis in principiu contestatia in anulare formulata de Alina Bica – fosta sefa a DIICOT aflata in arest in Costa Rica – formulata de Bica impotriva deciziei luate de un complet de cinci judecatori, la 26 iunie, admitand cererea de suspendare a executarii pedepsei dispuse de instanta in 29 noiembrie 2016, “pana la solutionarea definitiva a contestatiei in anulare”.

Este vorba despre o pedeapsa de patru ani cu executare, intr-un dosar in care fusese acuzata de favorizarea faptuitorului.

Toate contestatiile au fost formulate in baza deciziei CCR, privind constituirea nelegala a completurilor de cinci judecatori de la Inalta Curte.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!