AcasăNewsICCJ o amana pe Udrea pana in iunie

ICCJ o amana pe Udrea pana in iunie

Elena Udrea asteapta la terasele din Costa Rica verdictul dat de ICCJ-ul bucurestean in dosarul Gala Bute

Magistratii care judeca dosarul Gala Bute au anuntat ca se vor pronunta in aceasta cauza pe 5 iunie. Asta desi urmau sa dea ieri decizia finala.

Elena Udrea asteapta la terasele din Costa Rica verdictul dat de ICCJ ul bucurestean in dosarul Gala Bute

Daca luam de bune declaratiile facute in Costa Rica de Elena Udrea – conform carora pe fosta blonda de la Cotroceni o macina dorul de tara si si-ar dori tare mult sa-si nasca fata in tara (nu este o greseala, dupa ce tot ea spunea, in februarie, ca este insarcinata cu doi baieti gemeni, Udrea sustine acum ca va naste fara doar si poate o fata), amanarea nu face altceva decat sa o tina pe jar pe ex-politiciana. Care in mod firesc vrea sa stie daca este sau nu cazul sa-si rezerve din timp, si deci mai ieftin, bilet de avion pentru Romania, respectiv daca va fi achitata sau condamnata la apel. Asta dupa ce in prima instanta a fost condamnata in acest dosar la sase ani de inchisoare, pentru fapte de luare de mita si abuz in serviciu comise pe vremea cand era ministrul Dezvoltarii. Vreme cand de altfel Udrea statea la masa cu ”statul paralel” pe care tot ea il acuza acum ca o vrea pusa ”la rece” pentru cati mai multi ani. Ce-i drept, magistratii au demonstrat in ultima vreme ca sunt dispusi sa dea peste bot ”statului paralel (proba in acest sens stand achitarile dispuse pe banda rulanta in cauzele in care sunt implicati cunoscuti politicieni), dar completul care judeca ”Gala Bute” nu pare placut impresionat de sustragerea doamnei de la proces si refugierea ei tocmai in Costa Rica. Ca urmare, e imposibil de presupus catre ce va inclina sentinta – condamnare sau achitare.

author avatar
Simona Badulescu
188 afisari

2 COMENTARII

  1. Măi judecătorii lu’ pește, amâmnați-o și pe fufa asta ca pe Mazăre de peste 100 de amânări a procesului. Nu-i mai bine să vă duceți voi la ea în Costa Rica pe banii ei bineânțeles și după 15 zile de trai pe vătrai să dați în sfârșit verdictul ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger