AcasăNewsIasi: Femeie injunghiata de sot, in plina strada. Tanara va fi operata...

Iasi: Femeie injunghiata de sot, in plina strada. Tanara va fi operata

Violenta la Iasi. O femeie in varsta de 39 de ani a fost injunghiata, vineri, in plina strada. Agresorul este sotul ei, de care tanara se despartise de cateva luni, din cauza ca barbatul era violent. Victima, mama unui copil de opt luni, va fi operata. Barbatul este cautat de politie.

Femeia a fost injunghiata de sotul ei pe strada, in zona Garii Iasi, in apropierea fast-food-ului unde aceasta lucreaza. Victima a ajuns la spital, cu rani la gat si pe fata, medicii de la Spitalul „Sfantul Spiridon” urmand sa o supuna unei interventii chirurgicale.

Dupa ce si-a injunghiat sotia, barbatul a fugit de la locul incidentului, fiind cautat de politisti. Ingrozita de bataile primite de la sot, femeia plecase de acasa de cateva luni si locuia intr-un centrul de ocrotire a victimelor violentei domestice din Iasi, impreuna cu copilul ei in varsta de opt luni, potrivit Mediafax.

„Femeia a stat o perioada in judetul Constanta, alaturi de sot, unde a fost internata intr-un centru similar. S-a intors in Iasi si ne-a cerut ajutorul pentru a fi cazata la centrul de violenta domestica. Sotul a venit dupa ea, a aflat unde munceste si a agresat-o”, a declarat purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, Tiberiu Bantas.

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger