AcasăNewsIarna nu se lasa: Atentionari COD GALBEN de vant puternic pentru mai...

Iarna nu se lasa: Atentionari COD GALBEN de vant puternic pentru mai multe zone din tara

Iarna continua sa le faca probleme locuitorilor din mai multe judete. Chiar daca nu mai ninge abundent, vantul puternic va spori senzatia de frig si le va da batai de cap celor care locuiesc in zonele pentru care meteorologii au emis, sambata dimineata, mai multe atentionari.

Astfel, avertizarile nowcasting (valabile pentru o perioada de sase ore-n.r) vizeaza intr-o prima faza zona de sud a judetului Sibiu, inclusiv orasul Sibiu, precum si Valea Oltului si zona montana din acest judet. Specialistii Administratiie Nationale de Meteorologie au anuntat ca in aceste arii, vantul va sufla cu puterem depasind chiar si 60 de km/h, la rafala, in timp ce pe Valea Oltului intensificarile pot depasi 90 km/h. Atentionarea expira la ota 14.

Un alt COD GALBEN a fost emis, sambata dimineata, pentru sudul judetelor Caras Severin si Timis. Si aici, meteorologii prognozeaza vant puternic, ce poate atinge la rafala 60-70 km/h. Si aceasta avertizare este valabila tot pana la ora 14.

Ca atare, daca locuiti in zonele vizate de atentionarile nowcasting de vreme severa, e bine sa tineti cont de prognoza si sa va imbracati corespunzator, inainte de a iesi din casa si a pleca la drum.

283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger