AcasăNewsIarna nu cedeaza. Se anunta un nou val de precipitatii, inclusiv ninsori

Iarna nu cedeaza. Se anunta un nou val de precipitatii, inclusiv ninsori

Pare greu de crezut, daca este sa ne gandim ca pana sambata la pranz, in Capitala cel putin, a fost un soare primavaratic, ce a dus ca gradele in termometre sa urce pana catre 6-7 grade, ca iarna isi va arata din nou puterile.

Insa, daca este sa ne uitam pe textul informarii meteo emise din directia Administratiei Nationale de Meteorologie, prin care sunt anuntate noi precipitatii – la munte sub forma de ninsoare, dar si depuneri de polei, intelegem ca in intervalul urmator sunt mari sanse sa dam uitarii orice gand legat de venirea primaverii.

Concret, lucrurile stau astfel: incepand de sambata noapte, de la ora 23, si pana in dimineata zilei de luni, 20 februarie, la ora 10, vremea va fi capricioasa. In sensul in care, in sud si in centru, dar si in nord-estul tarii sunt anuntate precipitatii, in timp ce in nordul si vestul Olteniei, nord-vestul Munteniei, Muntii Banatului si local in Carpatii Meridionali specialistii de la ANM spun ca vor „predomina ninsorile si se va depune strat nou consistent de zapada”.

Totodata, meteorologii transmit ca si vantul isi va face simtita prezenta, indeosebi pe crestele muntilor, in timp ce in zonele joase din Muntenia, Banat, Oltenia, Transilvania, precum si din sudul si centrul Moldovei sunt anuntate precipitatii mixte, ce pot face sa apara depuneri de polei.

author avatar
Cristina Stefan
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger