AcasăNewsIarna grea pentru Firea si in PSD

Iarna grea pentru Firea si in PSD

In locul trandafirului inmanat altadata, Dragnea i-ar da bucuros o maciuca in cap Gabrielei Firea

Lady de PMB ot Voluntari a scapat de Mihai Tudose dar a ramas cu Liviu Dragnea. Un Dragnea care de abia asteapta sa-si puna la cingatoarea de mare sef si blondul scalp al primaritei generale.  

In locul trandafirului inmanat altadata Dragnea i ar da bucuros o maciuca in cap Gabrielei Firea

Prima zapada mai serioasa cazuta in Capitala i-a adus (in)eficientei primarite generale o avalansa de injuraturi pe retelele de socializare. Fie ca si-au dus copiii la scoli/gradinite, ca s-au dus la serviciu s-au au umblat cu treburi, ieri, prin Bucuresti, multi soferi si-au facut timp sa posteze injuraturi adresate vasnicei noastre madam primar. Desi postate cu simtire si sarg, injuraturile ar putea trece pe langa urechile Gabrielei Firea, preocupata mai mult in aceste zile de modul in care se reaseaza taberele din PSD. Fara doar si poate, Dragnea a castigat la scor de maidan confruntarea cu Tudose, dar asta numai dupa ce i-a cumparat la bucata pe liderii locali si pe ”baroni”. Inclusiv pe contesina de Voluntari, care a debutat in CEx-ul care l-a executat pe Tudose cu o gura cat o sura impotriva lui Dragnea dar s-a rasucit dupa ce acesta a invitat-o la o discutie de cateva minute purtata in particular, in afara salii de sedinta. Firea s-a intors potolita in sala iar Dragnea l-a executat fara nicio problema pe Tudose, dar asta nu inseamna ca liderul PSD a uitat ofensa ci dimpotriva. Conform unor voci din PSD, Firea se inghesuie acum, alaturi de Niculae Badalau, pe prima pozitie a noii liste negre intocmita de seful partidului. Cum e doar blonda dar nu si proasta, Firea simte ca e in pericol iar asta nu suna bine nu numai pentru PSD, dar nici pentru bucuresteni in aceasta iarna. Una in care Gabriela Firea va avea grija mai mult de propria sa piele, vanata in prezent de Dragnea, nu de bucurestenii inglodati in nameti si ghetusuri.

Tudose, tratat cu aroganta de coana primarita

Cum in PSD a demarat era amazoanelor iar Dragnea este obligat sa evolueze deocamdata la proba miscari impuse, Firea calareste pe cai mari. De aceea si-a si permis sa-l mangaie pe cap pe fostul premier Mihai Tudose, laudandu-i public cumintenia: ”Domnul Tudose nu a repetat scenariul (Grindeanu – n.r.) si a inteles decizia politica. Mihai Tudose a avut decenta sa se retraga”. Iar daca tot a fost atat de cumintel si nu le-a suparat o data-n plus pe noile stapane, Tudose va avea parte de o alta insarcinare politica, ”probabil in Parlament”, dupa cum a proorocit generoasa Firea.

author avatar
Simona Badulescu
856 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger