AcasăNewsIar ne dascaleste Isarescu

Iar ne dascaleste Isarescu

Guvernatorul BNR spune ca romanii poarta vina pentru dezastrul din infrastructura

“Populatia trebuie sa inteleaga faptul ca poate cere statului scoli, spitale civilizate si autostrazi doar daca isi plateste taxele si impozitele”, este noul mesaj pentru popor de la inteleptul nr. 1 al BNR.

Guvernatorul BNR spune ca romanii poarta vina pentru dezastrul din infrastructura

„Prin lume circula o vorba: nu-mi place sa platesc impozite, dar imi place sa dorm linistit acasa. E un pas foarte mare inainte. Ne place sa avem educatie, in mare parte gratuita, ne place sa avem siguranta cand mergem pe strazi sau cand calatorim, ne place sa avem servicii de sanatate, sa avem infrastructuri care sa ne ajute sa ne deplasam. Toate acestea se fac din impozite. Statul se ocupa de infrastructuri, cele umane – sanatate, educatie – si cele fizice – transporturi, comunicatii”, ne  mai explica Isarescu.  Ce i-o fi venit? Romanii chiar isi platesc impozitele si o fac cu eforturi mari, spre deosebire de bancile straine care se intrec in inginerii financiare prin care isi ascund profiturile si (mai ales) le transfera in afara tarii, tocmai ca sa nu-si plateasca impozitele. O schema tolerata de BNR, desi  A. Vasilescu, al doilea intelept BNR, ne tot  ameteste  ca problemele de politica fiscala revin in exclusivitate Guvernului. Ce se face ca nu pricepe Isarescu e ca romani au dreptul  la un trai decent (scrie prin Constituitie) , dar  li se ofera  taman pe dos, spitale  naruite, scoli asijderea, iar  de autostrazi nici nu poate fi vorba. Oare unde or fi fost ochii BNR cand, de amar de ani, mari evazionisti zburda prin Romania? Despre impozitarea BOR nu are rost sa mai vorbim, ca vine Craciunul, nu?

author avatar
Andrei Coman
430 afisari

4 COMENTARII

  1. Ați zice că pentru a fi deținător al adevărului, pentru că „in vino veritas”, guvernatorul de la BNR și-a luat podgorie ?

  2. De acord cu principiul enuntat. Ar foi fost mai interesant sa ne spuna, ce se intamnpla daca platesti impozite si nu primesti mai nimic ca om de rand.
    Nu cred ca stie varianta asta, pentru ca el primeste totul si alte „plusuri”

  3. A zis Suciu ca -i cumpără sandviciuri, Isărescu nu mai stie cat costă un sandvici, a rămas blocat în timp de pe vremea când costa 10 LEI. NEVASTA ține cardul de salariu si alte acareturi financiare , dumnealui este veșnic cu ochii pe inflatie ,a zis ca o păzește ca pe ochii din cap. Nu de alta dar să nu strice socotelile guvernului, având în vedere că nici anul trecut nu au fost indexate pensiile cu rata inflației.Acesti CLAPONI consideră că românii nu vad la ce matematici combinatorii se dedau.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger