AcasăNewsIan Thorpe, multiplul campion olimpic, transportat de urgenta la spital!

Ian Thorpe, multiplul campion olimpic, transportat de urgenta la spital!

Ian Thorpe, fostul mare inotator australian, are mari probleme de sanatate fiind transportat pentru a doua oara la spital, in mai putin de o saptamana.

Thorpe s-a operat la umar, saptamana trecuta, doctorii l-au externat vineri, iar duminica dimineata fostul sportiv a ajuns din nou pe mana medicilor, dupa o poveste parca desprinsa dintr-un film.

Afectat si de o depresie puternica, Thorpe a combinat antidepresivele cu calmantele pentru durerile la umar, iar cocktailul rezultat l-a facut sa-si piarda cunostinta.

Fostul inotator a spart geamul de la masina unui vecin, crezand ca este masina personala, si s-a intins pe bancheta din spate, unde a si lesinat. Thorpe a fost gasit in zorii zilei de baiatul vecinilor, care si-a alertat tatal, iar acesta din urma a chemat o ambulanta.

Readus la viata de medici, Thorpe era extrem de dezorientat si si-a dat acceptul de a fi spitalizat din nou. Vecinii fostului campion olimpic nu au depus plangere impotriva acestuia.

Ian Thorpe (31 de ani) este unul dintre cei mai galonati sportivi din istoria Australiei. A fost de cinci ori campion olimpic si de 11 ori campion mondial.

author avatar
Cristi Ionita
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger