Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » I-au furat 680.000 de lei din portbagajul masinii!

I-au furat 680.000 de lei din portbagajul masinii!

Autor:

Desi un barbat din Sectorul 5 si-a ascuns purcoiul de bani intr-o valiza, incuiata in portbagajul masinii, hotii au dat lovitura.

 

incatusat bun I au furat 680.000 de lei din portbagajul masinii!Omul le-a spus politistilor ca suma mare provine de pe urma afacerilor sale si ca banii ii tinea in portbagaj, de frica ca in casa ar putea ramane fara ei.

Unul din suspecti, un prieten al pagubitului, spune politia, a fost deja arestat preventiv, alte doua persoane fiind arestate la domiciliu, in urma perchezitiilor.

Anchetatorii au informat ca primul suspect a pus la cale jaful, dupa urmatorul scenariu: i-a cerut amicului sa-l duca la Aeroportul Otopeni, sub pretextul ca pleaca in Germania sa cumpere un automobil, insa mult mai repede de cat anuntase, s-a intors, cu alti doi complici, si a furat valiza cu bani. Dupa care, drept alibi, barbatul a postat, din Sibiu, se pare, mesaje pe contul sau de Facebook. Politia Capitalei va face perchezitii la domiciliile suspectilor, fara sa anunte, deocamdata, daca s-au recuperat banii furati.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!