AcasăNewsI-au facut Madalinei scandal de un an la mormant

I-au facut Madalinei scandal de un an la mormant

A trecut un an de cand Madalina Manole si-a pus capat zilelor. Parintii si sotul nu au ratat ocazia unui parastas memorabil, cum numai ei se pricep sa faca. Urlete, istericale, lacrimi, pumni, imbranceli si suspine.

Nimic nu a lipsit din arsenalul familiei Manole – Mircea, ca semn ca nu au uitat-o pe iubita disparuta. Primii care au intrat in scena au fost parintii Madalinei, care, insotiti de cateva rude ce s-au dovedit mai putin pregatite in arta scandalului, au ajuns la Cimitirul „Bolovani” in jurul orei 11.30. La scurt timp, si-a facut aparitia si sotul, cu traditionala fata trista, ochii lacrimosi si cativa bodyguarzi spatosi la inaintare.

Meciul a debutat abrupt, fara traditionalele momente de tatonare.

Parastas cu bodyguarzi

Lovitura de incepere a avut-o Petru Mircea, care a pus pe mormantul cantaretei cateva buchete de flori. In acest moment batrana doamna Manole a inceput sa ii loveasca pe bodyguarzi. Dovedind o invidiabila conditie fizica, veterana razboaielor pentru neatarnarea nepotului de bracinarii lui tata-su a inceput mai multe actiuni simultan: sa tipe la ginere, sa-i imbranceasca pe bodyguarzi si sa se vaicareasca in fata camerelor de luat vederi: „Ati vazut-o pe Madalina vreodata cu bodyguarzi? Rusine, rusine! De ce vine un neica nimeni cu bodyguarzi? Fata mea a fost vedeta si nu si-a pus bodyguarzi”, a spus mama Madalinei Manole.

A repetat, distrusa, cu voce de tragediana ragusita:  „Afara, afara de aici!”, dupa care a inceput sa smulga de pe mormant florile aduse de Petru Mircea si sa le arunce.

Arma secreta a lui Petru Mircea

Rudele, asa cum am aratat, nu s-au ridicat la inaltimea disputei, incercand pe toata perioada partidei sa temporizeze jocul si s-o tempereze pe coana mare, aflata in zi de gratie.

A fost randul lui Petru Mircea sa iasa la rampa spre deliciul tribunelor: tanarul, care a dovedit ca stapaneste un bogat arsenal tehnic pentru varsta sa inca frageda, a declarat cu voce tremurata ca nu doreste nimanui o asemenea durere si ca se astepta la scandal. A urmat fenta sa favorita, careia nici un adversar nu-i rezista: o lacrima perfecta a lucit profesionist spre obiectiv.

Ziua competitionala s-a incheiat la televiziuni, cu procesul etapei, unde apreciatul nea Manole a facut o analiza pertinenta si lucida a disputei.

Sursele National din „lumea de dincolo” ne-au informat ca Madalina, asistand de sus la scenele de la „Cimitirul Bolovani”, ar fi declarat misterios: ”Poate ca acum intelegeti!”

 

 

author avatar
Radu Padure
851 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger