AcasăNewsHyundai si Kia iau foc

Hyundai si Kia iau foc

Probleme la motoare: incendii fara explicatie

Autoritatile americane de siguranta investigheaza trei milioane de vehicule produse de cei doi giganti sud-coreeni in privinta unor incendii declansate fara ca automobilele sa fie implicate intr-un accident.

Probleme la motoare incendii fara explicatie

Administratia Nationala de Siguranta a Traficului pe Autostrazi ( NHTSA) a primit mii de plangeri din cauza acestor accidente, mai precis motoarele care au luat foc au facut deja o victima si peste 100 de raniti. NHTSA a anuntat  ca problema incendiilor si a motorului autoturismului au afectat aproximativ sase milioane de autovehicule Hyundai si Kia din 2015. Pana in prezent, au fost rechemate in service doar 2,4 milioane de masini. Cea mai recenta ancheta a vizat modele Hyundai Sonata si Santa Fe (SUV), respectiv Kia Optima, Sorento si Soul. In timp ce retragerile anterioare ale vehiculelor Kia si Hyundai au legatura in principal cu motorul, noua investigatie nu se limiteaza la componentele motoarelor si poate sa acopere sisteme sau componente suplimentare ale vehiculului, a comunicat autoritatea de reglemantare din Statele Unite. Cei doi producatori  au declarat ca vor coopera cu Administratia Nationala de Siguranta a Traficului pe Autostrazi. “A trecut prea mult timp si inca nu avem cauza pentru care atatea automobile Kia si Hyundai sunt implicate in incendii non-accidentale care necesita rechemari in masa. Speram ca aceste investigatii si concluziile lor sa ii protejeze pe clienti,” a declarat Jason Levine, director executiv al NHTSA.

author avatar
Andrei Coman
235 afisari

1 COMENTARIU

  1. Americanii sunt de vina deoarece au numai autostrazi si in plus sunt prea lungi si cu prea multe benzi pe sens.Un autoturism construit pentru USA trebuie sa tina cont ca acolo se merge cu viteze mari,curse lungi si masina este foarte solicitata,mai ales motorul.La noi este viceversa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger