Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » ”Hrebenciucul” liberal, oparit pe ”marele PNL” si dezamagit de Crin Antonescu

”Hrebenciucul” liberal, oparit pe ”marele PNL” si dezamagit de Crin Antonescu

Autor:

Odata achitat de instanta in procesul ASF, Dan Radu Rusanu denunta indiferenta manifestata de Crin Antonescu fata de el si critica combinatia PNL-PDL.

 

rusanu antonescu mediafax foto razvan chirita 1 ”Hrebenciucul” liberal, oparit pe ”marele PNL” si dezamagit de Crin Antonescu

Dan Radu Rusanu pe vremea cand Crin Antonescu se uita in gura lui

Considerat multa vreme a fi ”eminenta cenusie” a PNL, Dan Radu Rusanu a picat pe bec dupa ce a preluat sefia ASF. Moment in care liderul PNL de atunci, Crin Antonescu, si-a lasat balta colegul, dupa cum reclama Rusanu. Concret, acesta sustine ca el era prieten cu Antonescu, dar Antonescu cu el nu. ”In PNL, Crin nu a avut prieteni, doar <<tovarasi de drum>>”, il descrie Rusanu pe Antonescu in culori deloc favorabile. Asta probabil si pentru ca lui Rusanu ii sta in continuare in gat fuziunea (decisa de Antonescu) cu PDL – partidul care l-a sustinut pe Traian Basescu. Un Basescu pe care Rusanu il acuza deschis ca a stat la baza arestarii sale, implicit la eliminarea sa din politica. ”Nu ma regasesc in niciun fel in retorica de azi a <<marelui Partid National Liberal>>. Dupa ce i-am ascultat vorbind in biroul politic al PNL pe Mircea Ionescu-Quintus, Dan Amadeo Lazarescu sau Balaceanu-Stolnici, imi este greu sa fiu azi coleg cu Tinel Gheorghe sau Sulfina Barbu!”, a replicat acid Dan Radu Rusanu in momentul in care a fost intrebat cum vede activitatea PNL-ului astazi, la trei ani dupa ce problemele penale l-au fortat sa se autosuspende din vechiul PNL.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!