AcasăNewsHotelurile Radisson din Capitala cauta cumparatori

Hotelurile Radisson din Capitala cauta cumparatori

 Hotelurile Radisson Blu si Park Inn, operate de grupul Carlson Rezidor, sunt disponibile la  vanzare pentru 160 de milioane de euro, dupa incercarile administratorului, compania Bucuresti Turism, de a gasi un eventual cumparator dispus sa plateasca o suma mai mare.

160 milioane euro pentru Hotelul Radisson fost București

O tentativa in acest sens a avut loc, luna trecuta, la Londra, unde au participat mai multe agentii imobiliare pentru stabilirea unui contract de reprezentare, insa suma ceruta pentru cele doua hoteluri a fost de 160 de milioane euro.

„Au fost unii investitori din turism care s-au aratat interesati de preluarea celor doua hoteluri, dar nu au putut satisface pretentiile financiare ale proprietarului, de mai multe zeci de milioane euro, astfel ca activul este in continuare disponibil la vanzare in asteptarea unei oferte mai bune”, au mentionat surse din piata. Hotelul Radisson, clasificat cu 5 stele, situat pe Calea Victoriei, este fostul hotel Bucuresti, iar hotelul Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, din apropierea  Ateneului Roman, are 4 stele. Radisson Blu, unul dintre cele mai importante branduri hoteliere din lume, ce opereaza aproape 300 de hoteluri in 69 de tari, a anuntat anul trecut, ca va investi 10 milioane de euro pentru deschiderea unui hotel de 5 stele in Brasov in urma unui contract de franciza semnat  de Carlson Rezidor Hotel Group, care detine brandul, si Tresor Com, o companie controlata de familia Neamtu.

author avatar
Bogdan Borcea
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger