Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Hoteluri pentru adulti, noul trend pe litoralul romanesc

Hoteluri pentru adulti, noul trend pe litoralul romanesc

Autor:

Hotelurile „adults only” sunt destinate, dupa cum le spune si numele, strict turistilor care au implinit 18 ani. Conceptul a fost testat deja in strainatate,  pe plajele din Turcia, Italia, Grecia si Spania.

 

thumb1 hotelurile adults only ajung si in romania cum se pot relaxa turistii in inimitate fara copii in preajma 720x404 Hoteluri pentru adulti, noul trend pe litoralul romanesc

Adults only, fara copii prin preajma

In Romania se pot gasi, deocamdata, in Mamaia si Vama Veche, statiuni cautate de petrecareti, dar reprezentantii agentiilor de turism promit extinderea lor. Prezenta copiilor i-ar deranja pe turistii care ajung in aceste hoteluri tocmai pentru a se distra fara grija celor mici, iar acestia, la randul lor, nu ar putea dormi de galagie. “Daca vin tineri si stau de vorba toata noaptea, canta la chitara, iar tu ajungi cu un copilas pentru ca ai fost acolo cand erai tanar, copilul se scoala devreme si nu e bine pentru nimeni”, spune Adrian Voican, vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT). Primul hotel “adults only” a fost ridicat in Vama Veche. A urmat Mamaia, unde din vara asta si  hotelul Splendid va deveni “adult only”, dar in statiune mai exista plaje si piscine in care nu este permis accesul persoanelor sub 18 ani. In Bulgaria vecina hotelurile din  nordul statiunii Sunny Beach, primesc doar turisti cu virsta de 16 ani.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!