Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Hotelul Ritz isi vinde cazile de baie

Hotelul Ritz isi vinde cazile de baie

Autor:

Alaturi de paturi, mese de toaleta sau perdele, in total peste 10.000 de obiecte care au apartinut exclusivistului hotel parizian vor fi scoase la licitatie in luna aprilie, la casa Artcurial.

 

prima baie Hotelul Ritz isi vinde cazile de baie

Prima baie instalata la Ritz, estimata la 800-1200 de euro

”Vor fi expuse 600 sau 700 de obiecte, printre care prima cada de baie care reprezinta standardul de lux si de confort pe care Ritz l-a adus in vremurile sale, precum si paturi foarte frumoase din alama. O gama foarte variata de obiecte, un loc cu adevarat legendar. Este o marca puternica”, a spus François Tajan, care a mai organizat vanzarea de mobilier de la Hotelul Crillon si Plaza Athénée. Intre 17 si 21 aprilie, vor fi scoase la licitatie 3.500 de loturi de articole purtand stampila ”Ritz Paris”, cu un pret estimat intre 100 si 5.000 de euro.

ritz 1 Hotelul Ritz isi vinde cazile de baie

Canapea stil Louis XVI, estimata la 1000-1200 de euro

Hotelul situat in Place Vendôme, a fost redeschis in iunie 2016 dupa patru ani de renovari.  Luxosul imobil a fost ridicat de Cesar Ritz in 1898 , un hotel ”care ofera toate rafinamentele pe care si le poate dori un print in propria locuinta”. Ritz a adunat in cei 120 de ani de existenta o cantitate impresionanta de obiecte, depozitate in prezent in 124 de containere.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!