AcasăNewsHotelul lovit de avalansa. MAE: Al treilea roman, gasit in viata/9 supravietuitori

Hotelul lovit de avalansa. MAE: Al treilea roman, gasit in viata/9 supravietuitori

Noi vesti bune despre romanii aflati in hotelul din centrul Italiei lovit de avalansa, in urma cu zeci de ore.

In conditiile in care pana deunazi se stia ca romanca aflata in incinta din regiunea Abruzzo care a ajuns sa fie inconjurata de nameti, dupa avalansa produsa in noaptea de miercuri spre joi, fusese gasita in viata, la fel si unul dintre copiii sai, de aceasta data sambata, Ministerul de Externe de la Bucuresti transmite ca si celalalt minor a fost identificat, in acest sens fiind primita o confirmare din directia autoritatilor italiene. ”Acesta este in viata si se afla in prezent sub ingrijiri medicale la spitalul din Pescara. Reprezentantii unitatii medicale au confirmat ca starea de sanatate a celor trei cetateni romani este buna si se afla in afara oricarui pericol”, se mentioneaza in comunicatul MAE.

Pe de alta parte, presa italiana precizeaza ca operatiunile de cautare a celorlalte persoane aflate in incinta hotelului este in plina desfasurare. Conform site-ului ”La Stampa”, pana la aceasta data au fost salvate 9 persoane, alte 23 fiind inca date disparute. Din pacate, cinci oameni au pierit ca urmare a dezastrului.

foto: captura youtube

190 afisari

1 COMENTARIU

  1. Gata sa iei bani! Ai obosit sa cauti mereu prin tot felul de oferte neserioase? Gata cu cautarile! Acum te opresti aici si castigi bani! Repede! Avem cel mai bun sistem de instruire si cel mai bun program de castigat bani, potrivit pentru toti oamenii! Noi te ajutam indeaproape, cu mare atentie, in asa fel incat tu sa ai succesul asigurat. Vrei mai multe detalii? Cauta-ne chiar acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger