Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Hotel lovit de avalansa in Italia – temeri pentru soarta a zeci de oameni

Hotel lovit de avalansa in Italia – temeri pentru soarta a zeci de oameni

Autor:

Misiune teribil de grea pentru echipele de salvare care au intervenit in zona unui hotel lovit de o avalansa, in cursul noptii trecute. In incinta se banuieste ca s-ar afla in jur de 30 de persoane, mare parte dintre ele turisti amatori de schi.

 

ava 350x206 Hotel lovit de avalansa in Italia   temeri pentru soarta a zeci de oameniValul de zapada ajuns in zona unitatii de cazare din varful muntelui a facut accesul aproape imposibil, astfel ca persoanele aflate inauntru au ajuns, practic, prizionere in nameti. Au fost gasite doua persoane in viata. Insa o declaratie a unui membru al echipei de salvare, citata pe site-ul “La Stampa” pare sa confirme cele mai negre temeri in privinta soartei celor aflati in incinta hotelului situat in centrul tarii. “Sunt multi morti, am scos primul trup” – ar fi spus acesta. Momentan nu se stie cate victime ar fi.

Presa locala scrie ca in hotelul respectiv – aflat in Farindola, provincia Pescara – s-ar fi aflat 22 de turisti si 7 sau 8 angajati ai unitatii de cazare.

Avalansa s-a produs la finele zilei in care in Italia au avut loc mai multe cutremure, cateva dintre ele de peste 5 grade pe Richter, multi facand o conexiune intre miscarile telurice si ipoteza ca avalansa sa fi putut fi declansata de miscarile telurice.

sursa foto: captura Rep TV
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!