AcasăNewsHot de biciclete prins de politisti, in Capitala!

Hot de biciclete prins de politisti, in Capitala!

In ultima perioada, tot mai multe persoane au ales ca mijloc de transport bicicleta, ca alternativa la masina personala ori la mijloacele de transport in comun. Doi dintre bucurestenii care detineau astfel de vehicule pe doua roti au ramas, insa, fara aceasta optiune. Totul dupa ce s-au trezit ca bicicletele le-au fost furate.

Un tanar acuzat ca a fortat sistemul de asigurare al unor vehicule pe doua roti, inainte de a le fura si a se face nevazut a fost prins de catre politistii sectiei 8 din Capitala.

In zadar si-au prins proprietarii bicicletele cu sisteme menite sa le faca greu de furat. Hotul a gasit metoda sa le distruga asigurarea antifurt si sa le sustraga. Bucuresteanul in varsta de 36 de ani este suspectat ca ar fi sustras, in doua randuri, biciclete din doua imobile aflate pe raza sectorului 2. S-a intamplat, sustin reprezentantii Politiei Capitalei, pe 9 aprilie si 17 august acest an, date la care tanarul ar fi sustras cate un astfel de mijloc de locomotie. Paguba produsa proprietarilor a fost estimata la 700 de lei, fiind recuperata partial.

Suspectul a fost retinut, sub acuzatia de furt calificat, cercetarile in acest caz aflandu-se in plina desfasurare.

Sursa foto: impactingorj.com

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger