AcasăNewsHORROR: S-a impuscat in catedrala Notre Dame din Paris!

HORROR: S-a impuscat in catedrala Notre Dame din Paris!

Un barbat a decis sa-si puna capat zilelor si a ales sa se impuste chiar in catedrala Notre Dame, unul dintre cele mai cunoscute puncte de reper ale capitalei Frantei.

La 78 de ani, a luat o decizie extrema. A scos un pistol si si-a tras un glont cap. N-a avut nicio sansa sa supravietuiasca. Scena infioratoare s-a petrecut in interiorul catedralei Notre Dame, marti, in plina zi. Imediat dupa producerea tragediei, oemanii legii au intervenit de urgenta, iar catedrala vizitata anual de milioane de turisti din lumea intreaga a fost evacuata. Din primele informatii, victima ar fi Dominique Venner, o voce care a manifestat vehement in ultimele zile impotriva legalizarii, in Franta, a casatoriilor intre persoane de acelasi sex, conform BBC. Urmeaza ca autoritatile sa stabileasca exact ce s-a intamplat si ce anume l-a impins pe barbat sa ia aceasta hotarare extrema. Misiunea lor e ingreunata de faptul ca victima nu a lasat niciun bilet de adio, prin care sa-si explice gestul.

In urma cu nici o saptamana, o alta sinucidere a socat Franta. Un barbat a intrat intr-o gradinita si s-a impuscat in fata a zeci de copii aflati pe holul unitatii de invatamant din centrul Parisului.

265 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger