Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Horoscop 4 aprilie 2018 – Va simtiti plin de energie

Horoscop 4 aprilie 2018 – Va simtiti plin de energie

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Va simtiti plin de energie si puteti sa va ocupati de activitati care necesita efort fizic sustinut. Nu va supra-apreciati capacitatea de efort, fiindca altfel riscati sa va alegeti cu probleme de sanatate sau chiar mici accidente. S-ar putea sa primiti musafiri de departe sau dvs. sa fiti invitat la prieteni. Fiti cumpatat!

 

TAUR

taur Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Se intrevede o zi buna pentru negocieri si semnarea unor documente importante. Pe tot parcursul zilei de azi, secretul succesului este initiativa. Este momentul sa actionati cu hotarare. Relatiile parteneriale sunt favorizate si impreuna cu partenerul de viata aveti posibilitatea sa rezolvati probleme ale familiei.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Parcurgeti o perioada favorabila pe plan sentimental si social. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa decurga foarte bine, si ar trebui sa va ocupati de rezolvarea unor chestiuni importante si dificile, fiindca puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus sa faceti impreuna.

 

RAC

rac Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Perseverenta va ajuta sa rezolvati probleme dificile de la locul de munca sau in afaceri. Veti vedea ca a meritat sa va zbateti: rezultatele vor fi pe masura efortului depus. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii.

 

 

LEU

leu Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Sansa este de partea dvs. si puteti avea succes in tot ce faceti. Este o zi favorabila afacerilor si deciziilor privind investitiile pentru imbunatatirea confortului in camin. In plan sentimental nu se intrevede nicio problema.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Aveti ocazia sa puneti in practica proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati decizii importante pentru viitor. Amanati o calatorie in interesul familiei, din motive financiare. Sunteti invitat la o persoana apropiata pentru aniversarea unui eveniment important de familie.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Se intrevede o zi favorabila calatoriilor in interesul familiei. Cu acest prilej, puteti obtine castiguri financiare neasteptate. Sunteti foarte increzator si aveti tendinta sa va asumati riscuri cam mari. Fiti prudent si nu fortati norocul.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Sunteti hotarat sa va ocupati de anumite probleme familiale pe care le-ati tot amanat. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte, dar si cheltuieli neprevazute. Este posibil sa nu reusiti sa va respectati programul. Cu rabdare si perseverenta, aveti sanse sa rezolvati tot ce v-ati propus.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Sunteti plin de energie. Este momentul sa initiati un nou roiect sau o noua afacere la care va ganditi de ceva timp si care v-ar putea imbunatati situatia materiala. Un prieten v-ar putea propune o colaborare. Nu luati o decizie pana cand nu va consultati cu partenerul de viata.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante in viata dvs., atat in plan social cat si in ceea ce priveste afacerile. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune. Este o zi buna pentru a incheia contracte si pentru a semna documente oficiale. Nu va asteptati la rezultate imediate.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Puneti suflet in tot ce faceti si aveti sanse sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi. Profitati de acest context astral favorabil, care va ofera ocazia sa va afirmati in societate si sa obtineti beneficii importante.

 

PESTI

pesti Horoscop 4 aprilie 2018  Va simtiti plin de energie

Este o zi buna pentru a pune la cale planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata. De asemenea, puteti incepe noi activitati in domeniul social. Situatia financiara ar putea sa va mai creeze mici probleme, insa aveti rabdare pana cand vor incepe sa apara rezultatele muncii depuse in ultima vreme.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!