AcasăNewsHoroscop 12 noiembrie 2018 - Rebeli, ne asumam riscuri pentru a obtine...

Horoscop 12 noiembrie 2018 – Rebeli, ne asumam riscuri pentru a obtine ce vrem!

BERBEC

Increderea in fortele proprii si in prieteni creste progresiv de-a lungul acestei saptamani, avand drept rezultat cooperari benefice. Exista o tendinta generala spre armonie, care imbunatateste relatiile.

 

TAUR

Dorintele voastre sunt foarte aproape de realizare, numai sa le tineti in domeniul realitatii. Cu ajutorul prietenilor si al muncii in echipa, va descurcati si la serviciu binisor. Evitati actiunile dictate de impuls.

 

GEMENI

Chestiunile practice va ocupa intreaga zi, cu spor. Sunteti nemaipomeniti in a gasi solutii eficiente la tot felul de probleme sacaitoare. Cariera este sub bune auspicii, in primul rand datorita actiunilor in forta.

 

RAC

O zi exceptionala pentru manifestarea creativitatii voastre debordante. Va aflati intr-o dispozitie excelenta pentru arta, dar nu pentru plictisitoarea munca de rutina. Evitati sefii, mai ales daca va sta ceva pe limba!

 

LEU

Chestiuni legate de munca pot deveni stresante, deci o sa fugiti de acestea. O relatie romantica poate trece azi la un nou nivel, mai subtil, mai profund. Ocupati-va de chestiuni de suflet.

 

FECIOARA

Va simtiti ca intr-o cusca, deci gata sa actionati riscant pentru a va elibera. Sunteti cu capsa pusa, trebuie sa evitati reactiile impulsive. Oricum, orice faceti astazi darama toate barierele ce stau in calea eliberarii.

 

BALANTA

Faceti schimbarile importante pe care le ganditi, cu incredere. Azi, ceva cu adevarat de valoare vi se arata. Oamenii, in special cei cu autoritate, va sprijina in proiectele moderne, bazate pe idei „virgine”.

 

SCORPION

Totul o sa fie perfect daca nu va implicati in activitati ce necesita rabdare. Daca este ceva foarte important pentru voi, comunicati azi, nu lasati sa treaca timpul. Veti avea succes in afaceri, daca le abordati realist.

 

SAGETATOR

Puteti planui un viitor solid, pentru ca vi se arata strategia necesara. Mai mult, o sursa financiara de care nu aveati habar este gata sa va sponsorizeze ideile. Problemele vechi, intime, sunt pe cale de a fi rezolvate.

 

CAPRICORN

Sunteti foarte deschisi la minte, foarte creativi si foarte spontani. Nivelul energetic este ridicat, ceea ce stimuleaza actiunea. Chiar daca nu stiti exact incotro s-o apucati, aveti noroc si vi se arata calea pe parcurs.

 

VARSATOR

Va faceti noi prieteni sau cimentati relatiile mai vechi, date uitarii intre timp. Beneficiati de o influenta protectoare, care va ajuta intr-un mod practic, cand vine vorba de bani. Optimismul si toleranta sunt atributele voastre acum.

 

PESTI

Altii sunt foarte interesati de ceea ce ziceti si ceea ce faceti. Asta din cauza ca radiati incredere si siguranta. Energii puternice se manifesta in domeniul relatiilor. Daca aveti ceva in gand, faceti acum o invitatie.

author avatar
National
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger