Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Horoscop 11 mai 2017- Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos!

Horoscop 11 mai 2017- Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! Statutul profesional este in centrul atentiei. Reputatia se pastreaza daca evitati atat excesul de initiativa, cat si prea marea libertate de exprimare, mai ales in interactiunile cu sefii. Nu incercati sa va impuneti!

 

TAUR

taur Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! O serie de coincidente fericite va fac ziua mai aglomerata si mai frumoasa. Dati tot ce e mai bun in voi si acest lucru va fi apreciat. Posibil sa vi se faca o oferta profesionala, ce necesita incredere in parteneri.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! Concentrati-va pe ceea ce este mai important, ca sa ajungeti sa rezolvati unele probleme. Tot ce e tranzitoriu, insignifiant, tangential cu prezentul, lasati pe alta data. Atentie sporita la credite, asigurari, management financiar!

 

RAC

rac Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! Trebuie sa treceti teste azi. Nu va asumati rol defensiv si nici unul de mana a doua. Daca cineva va da o tema azi, abordati-o curajos, ca lideri. S-ar putea sa fie in joc o functie importanta legata de acest test.

 

 

LEU

leu Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! Nu va bazati pe popularitatea voastra ca are sa va scuteasca de munca. Doar o sa va ajute sa fiti mai productivi, aducand aportul colegilor. Sunt posibile si obstacole, dar sunteti „regii junglei”, doar n-o sa capitulati.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! Azi, in sfarsit, se iveste o cale de a iesi din dificultatile de pana acum. Spiritul vostru practic si puterea de munca, dar si norocul de a intalni persoanele care trebuie, va recomanda pentru un proiect promitator.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! E vremea actiunii, pe toate planurile, domestic si profesional. Incepeti printr-o activitate administrativa, de planificare a productiei. Pe plan personal, aveti nevoie de multa creativitate.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! Sunteti ultradotati pentru intalniri, interviuri, afaceri, calatorii in interes de serviciu, dar si pentru stabilirea de strategii viitoare. Puteti deveni initiatori sau directori ai unor proiecte, pe care le-ati „creionat”.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! Trebuie sa va reamintiti azi ca nu banii conteaza, ci numarul lor. Invatati sa chibzuiti fiecare banut, sa-i dati intrebuintarea corecta, ca sa aveti un plan bugetar viabil. Mai ales daca aveti si idei de proiecte.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! Consumati multa energie prin activitati intense, de inspectare a fiecarui domeniu pe care sunteti proprietari. Nu stati locului, va invartiti, va suciti, cert este ca puneti lucrurile la punct si asa vor ramane o vreme.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! Sunteti cam seriosi azi, mai ales ca trebuie sa lucrati la ceva foarte important, ce implica multa responsabilitate. Aerul vostru misterios ii va face pe unii sa nu se simta in largul lor. Inseamna ca au ceva de ascuns.

 

PESTI

pesti Horoscop 11 mai 2017 Fiti atenti la ofertele finanicare, sa nu ratati ceva spectaculos! Beneficiati de o energie enorma si de incredere deplina in fortele proprii. Atentie, insa! Aceasta forta enorma se poate disipa cu repeziciune daca nu o concentrati pe problemele importante. Aveti nevoie de un mentor sa va indrume.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!