Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Horodniceanu, delegat inca sase luni fruntea DIICOT

Horodniceanu, delegat inca sase luni fruntea DIICOT

Autor:

Cu doar cateva zile inainte ca mandatul sau de procuror-sef al Directiei pentru Investigarea Criminalitatii Organizate si Terorismului sa expire si la scurta vreme dupa ce ministrul Justitiei il propusese pe Felix Banila pentru acest post, s-a aflat ca Daniel Horodniceanu va mai ramane o perioada in fruntea DIICOT.

 

horod 679x500 Horodniceanu, delegat inca sase luni fruntea DIICOTDecizia de a-l delega inca sase luni la sefia DIICOT pe Horodniceanu a fost luata de catre procurorul general Augustin Lazar. Hotararea a fost luata pe 16 mai, se va aplica incepand cu 19 mai, ziua in care ii expira lui Horodniceanu mandatul de 3 ani in fruntea Directiei, si este valabila pana pe 19 noiembrie anul curent, din cate se mentioneaza intr-un document postat pe site-ul Ministerului Public.

Mandatul actualului sef DIICOT a fost prelungit la cateva zile duoa ce ministrul Justitiei decisese sa il propuna pe Felix Banila, contracandidatul lui Horodniceanu in cursa pentru prima functie in cadrul Directiei, la recent desfasurata procedura vizand ocuparea fotoliului de procuror-sef al DIICOT-ului.


1 Comentariu la Horodniceanu, delegat inca sase luni fruntea DIICOT

  1. cobe

    A primit o sarcina clara si va trebui sa o rezolve in mod pozitiv,asta si vreau.Sa vedem atunci cum mamaliga va exploda mai tare decat o bomba cu fuziune,ce a fost acum 28 de ani si cateva luni ni se va parea o joaca pe langa ce va fi.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!