Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Hopul de care au dat cativa deputati USR la usa salii de plen a Senatului

Hopul de care au dat cativa deputati USR la usa salii de plen a Senatului

Autor:

Ziua si nemultumirea cat se poate de vocala si vizibila a alesilor de la USR. Cam asa par sa stea lucrurile in ultima vreme, in sediul Legislativului.

 

discutii 350x145 Hopul de care au dat cativa deputati USR la usa salii de plen a SenatuluiDupa protestele cu foi A3 sau A4, cu pancartele galbene,  in forma de mana, dar si dupa ce s-au adresat folosind o portavoce, dupa ce microfonul salii de plen fusese taiat, mai multi parlamentari ai USR s-au aratat, miercuri, deranjati de faptul ca nu au fost lasati sa intre in sala de plen a Senatului – unde se dezbat celelalte doua legi ale Justitiei, dupa ce deunazi modificarile aduse statutului magistratilor trecusera de aceasta Camera.

Mai clar fie spus, situatia a aparut dupa ce cativa deputati USR au incercat sa intre in sala Senatului, dar s-au lovit de un impediment – acela ca la usa se aflau cateva persoane care nu le-au permis acest lucru. “Au pus bodyguarzi la intrarea la Senat! USR incearca sa intre – avem dreptul, regulamentar, sa fim acolo”, a acuzat Cosette Chichirau pe facebook.

Situatia a fost filmata cu telefoanele si transmisa live pe o retea de socializare, la fel cum s-a intamplat de fiecare data cand USR-ul a avut ceva de subliniat. In cele din urma, deputatii USR au ajuns in sala Senatului, la balconul presei.

Regulamentul spune ca, in general, deputatii nu au acces in sala de plen a Senatului, la sedinta, ci pot asista doar la balcon.

sursa foto: captura video Antena3    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!