Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Homor, revocat de la sefia CNAIR

Homor, revocat de la sefia CNAIR

Autor:

Catalin Homor a fost revocat din functia de director general in cadrul fostului CNADNR. Totul, pe fondul verificarii pe care ministrul Razvan Cuc a dispus-o la Compania pe care Homor o conducea din decembrie 2015.

 

15894592 1797883470471724 3189341918438738711 n sef Homor, revocat de la sefia CNAIR

Viscolul l-a suflat de la sefia CNAIR

Au trecut patru zile de cand noul sef al Guvernului anunta ca i-a cerut ministrului Transporturilor sa il demita pe seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, nemultumit de lipsa de coordonare a actiunilor de deszapezire pe autostrazile si drumurile nationale inchise in urma primului val de ninsori si viscol. Miercuri s-a anuntat ca ministrul Cuc a cerut Corpului de Control al MT sa faca o verificare la CNAIR, pentru a se vedea, printre altele, in ce masura exista mijloace si materiale necesare deszapezirii, care e situatia contractelor cu societati private de deszapezire.

Iar deunazi, reprezentantii Consiliului de Administratie al companiei au avut o sedinta, in cadrul careia “au constatat deficiente de gestionare a activitatilor CNAIR din ultima perioada si au decis revocarea din functie a Directorului General”, din cate se mentioneaza, miercuri, intr-un comunicat al institutiei.

sursa foto: Facebook/CNADNR    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!