AcasăNewsHoatele de vibratoare

Hoatele de vibratoare

Cauta si ele ce nu gasesc acasa

Politistii din Australia  cauta trei tinere care au furat jucarii sexuale in valoare de 400 de euro dintr-un magazin erotic. Imaginile cu suspectele, suprinse de camerele de supraveghere, au fost facute publice.

Cauta si ele ce nu gasesc acasa

Cele trei femei „fermecatoare” au intrat intr-un sex-shop din suburbia Northbridge a orasului Perth si au plecat, fara sa plateasca, cu vibratoare in valoare de 600 de dolari australieni (385 de euro). Hotii sunt o problema constanta pentru noi. Una dintre femei a scos patru vibratoare din ambalaje si le-a ascuns sub haine. Alta a sustras un dispozitiv high-end in valoare de aproximativ 180 de euro, spune Garry Smith, patronul magazinului Libido. Vibratoarele furate, “Comotion Rhumba” si „Come Hither” sunt  cele mai vandute produse ale magazinului.  In Australia industria jucariilor sexuale este in plina expansiune, au declarat reprezentantii Randy Fox, cel mai mare distribuitor de pe continent. Patronul pagubit se plange ca la fiecare sase luni se fura din magazinul lui  deschis non-stop produse in valoare de aproximativ 1.600 de euro, mai ales noaptea, si a anuntat ca  ofera un voucher cadou  de 50 de dolari oricarei persoane care poate da informatii politiei despre cele trei femei. Cea mai mare “lovitura” a hotilor de jucarii sexuale a avut loc anul trecut, la targul erotic Venus-Berlin, cel mai mare din lume, cand au fost furate dildo-uri in valoare de 60.000 de dolari.

author avatar
Bogdan Borcea
577 afisari

2 COMENTARII

  1. „Una dintre femei a scos patru vibratoare din ambalaje si le-a ascuns sub haine.”

    Eu cred ca le-a ascuns in alta parte… wink wink

  2. Lasă ma mai faceți și voi pomana. Nu toti au bani și râvnesc la bunul omului. Unul fura un ou și ajunge pe prima pagina a ziarelor mapamondul. Iar ala care fura un bou ? sta frumos în Panama sau în Costa Rica. Fiți buni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger