AcasăNewsHitler, comparat cu un gainat de extrema dreapta

Hitler, comparat cu un gainat de extrema dreapta

Co-liderul formatiunii Alternativa pentru Germania (AfD, extrema dreapta), Alexander Gauland, a declarat sambata ca dictatorul nazist Adolf Hitler si national-socialistii acestuia nu au fost decat ”un excrement de pasare” intr-un mileniu de istorie germana glorioasa

Hitler si national-socialistii (partidul NSDAP al Fuhrer-ului) nu sunt decat un gainat  in 1.000 de ani de istorie germana de succes”, a afirmat Gauland, la congresul aripii de tineret a AfD, Junge Alternative, ce are loc la Seebach, in Turingia (est).”Da, recunoastem responsabilitatea noastra pentru cei 12 ani” de dictatura nazista, a adaugat el. ” Am avut o istorie glorioasa si aceasta, dragi prieteni, a durat mai mult decat cei 12 ani nenorociti”, a estimat Gauland.

Alexander Gauland minimalizeaza dezastrul pentru Germania si pentru omenire care a fost Fuhrer ul

Secretarul general al Uniunii Crestin-Democrate (CDU), Annegret Kramp-Karrenbauer, o apropiata a cancelarului Angela Merkel, a reactionat prompt pe Twitter: ”50 de milioane de victime de razboi, Holocaustul si razboiul total nu sunt decat un excrement de pasare pentru AfD si Gauland. Iata ce este acest partid in spatele mastii civilizate”.Gauland (77 de ani), fost membru al CDU, nu este la prima provocare sau derapaj verbal. In campania electorala pentru alegerile federale din septembrie, el a laudat meritele soldatilor Wehrmacht-ului, armata din timpul regimului nazist.Iar unul din fidelii sai in rindul AfD, Bjorn Hocke, a comparat vastul monument din inima Berlinului dedicat victimelor Holocaustului drept un ”memorial al rusinii”. AfD este prima forta a opozitie din camera deputatilor din Bundestag, cu 90 de parlamentari.

author avatar
Mihai Koblenko
304 afisari

3 COMENTARII

  1. Domnul Hitler a fost cel mai mare strateg militar din lune, a facut in Germania cele mailungi autostrazi din lume, a fost cel mai mare prelucrator metalurgic din lune, a facut cea mai vasta armata din lume a avut cea mai moderna armata din lune, a modernizat arme si tactici de razboi folosite si azi-comando, blitzkrieg,convoi. A modernizat fabrici precum Krupp, Ford, Mercedez, Porsche, Volkswagen etc. A deteterminat stilisti precum Hugo Boss Coco Sanel Armani sa creeze. A prosperat Germaniacdin foame inventand concediul la mare. S-a opus cu viziune bolsevismului cu suport american și englez dar nu a reusit gasind din englezivsi americani un nou dusman al razboiilui rece.A facut milioane de locuri de munca. A fost singurul barbat ce a cerut razboi bolsevismului in lume. Germanii nu au voie sa stie asta.

  2. Greseli facute de domnul Hitler. Nu a gasit modalități de a aproviziona Afrika Korp si nu a stiut sa invete din greseala sa se retraga in est pt a solutiona aprovizionarea pe timpul iernii. Nu a convins Anglia. Nu a respectat acel – Nu voi deschide niciodata 2 fronturi-Nu a gasit metode de atac comune si orchestrate cu axa. Risipa de beton in Franta in loc sa pui doar submarine si antiaeriene plutitoare. Trebuia sa gaseasca armistițiu dupa Kursk. Prea multa forta de munca in lagare a dus la destabilizarea productiei de alimente si arme din cauza bolilor. A trecut cu vederea folosirea rachetelor in est si avioanelor cu reactie.

  3. Daca domnul Hitler nu era, lumea era un imens drapel din pixei umani rosii ce misca un porumbel al pacii spre Un Kim Jong Bum… teribil de nebun.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger