AcasăNewsHiparion, societatea de distributie media, oficial in insolventa!

Hiparion, societatea de distributie media, oficial in insolventa!

Compania de distributie media Hiparion a intrat in insolventa. Instanta a decis ca administrator judiciar provizoriu sa fie numit Valor SPRL, firma specializata in insolventa.

Pe 15 ianuarie a.c, Tribunalul Bucuresti a deschis procedura impotriva debitorului Hiparion Distribution, anunta paginademedia.ro. Instanta de judecata a hotarat ca administrator judiciar provizoriu sa fie numita societatea Valor SPRL, specialista in cazuri de insolventa. Tribunalul a dat dispozitie tuturor bancilor la care debitoarea Hiparion Distribution are disponibile conturi, sa nu dispună de acestea fara un ordin al judecatorului sindic sau al administratorului judiciar, obligaţia de instiintare a bancilor revenindu-i acestuia din urma.
Totodata, instanta a cerut firmei Hiparion ca, in termen de maximum 5 zile de la intrarea in insolventa, sa predea administratorul judiciar (Valor SPRL), lista cuprinzand numele si adresele creditorilor si toate creantele acestora. Fondata in 1999, Hiparion Distribution activeaza pe segmentul distribuitorilor de ziare si reviste din Romania. Din 2004, societatea a devenit parte a grupului finlandez Rautakirja.

author avatar
eNational
537 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger